Svenska Pump AB

Affärsidé

“Vår affärsidé är att tillhandahålla industripumpar och maskinsystem med hög kvalitet till rätt pris. Med vår långa erfarenhet och applikationskunnande ger vi dig som kund bästa möjliga processutveckling och investeringsutbyte.”

Om oss

Svenska Pump AB är ett dynamiskt företag placerat centralt i landet med ett flertal agenturer och ett urval av mycket framstående produkter för respektive bransch och marknadsområde. En specialisering inom dessa marknadsområden baserad på många års erfarenhet och kunnande från tusentals pumpinstallationer med såväl enkla som svåra uppdrag, gör att vi kan se till att just Dina processer blir tekniskt och ekonomiskt optimala med kortast möjliga investeringsåterbetalning.

Vidare tillverkar vi vissa doserings- och fyllningssystem i huvudsak baserade på pumpar för fyllning av vätskor och produkter i stora och små förpackningar. Som komplement till fyllningssystemen finns även kringutrustning till dessa också baserade på mångårig erfarenhet.

Svenska Pump AB har pumpar på lager och ett väl utbyggt reservdelslager för snabba leveranser. Vidare är en snabb service hos oss, eller på plats hos kund, något som prioriterar högt. För vissa produkter samarbetar vi med väletablerade serviceföretag med bra resurser i hela landet.

Referenser

Vi har en rad referenser i hela Sverige med små eller stora projektleveranser till många väletablerade företag som bl.a.: Astra-Zeneca, ARLA Foods, Boliden, Pfizer, Scania, Fortum, Stora Anso, SCA, Statoil, VOLVO, Marabou, Perstorp, Akzo Nobel, Atria, Procordia, Unilever m.fl.

Certifiering

Svenska Pump AB är kvalitets- och miljöledningscertifierade enligt verksamhetssystemet FR2000.

Kontakta oss