Meny

Vi söker Teknisk Säljare!

Svenska Pump AB är ett innovativt företag med en unik ställning bland pumpleverantörer i Sverige. Företaget består av två affärsområden där det ena affärsområdet arbetar med ren agenturförsäljning av industripumpar och det andra affärsområdet består av egen utveckling, tillverkning och försäljning av fyllningsmaskiner och kringutrustning till dessaVi är stolta över att få arbeta med några av Sveriges största företag såsom Arla Foods, Tetra Pak, Stora Kopparberg, Orkla Foods, Marabou, Unilever, Akzo Nobel med flera.

Tjänsten
Du kommer att få marknadsföra ett av marknadens bredaste program av industripumpar och fyllningsmaskiner mot kunder runt om i Sverige. Du har säljansvar för din region. Du bearbetar i första hand våra befintliga kunder men strävar aktivt efter att söka nya kunder. Förutom den sedvanliga bearbetningen planerar du och genomför kundaktiviteter mot dessa målgrupper.

Vi ser helst att du utgår från vårt kontor i Stockholm men det är inget krav.

Tjänsten innebär att du hjälper kunderna med dimensionering av pumpar och fyllningsmaskiner via leverantörskontakter, offertframtagande, offertbevakning, försäljning samt viss teknisk support i samband med leveranser

Tjänsten innebär mycket resande och du bör räkna med att vara mycket ute på fältet och även längre resor med övernattningar. Den vi söker skall ha erfarenhet av fältförsäljning av industriprodukter till processindustrier som t.ex. livsmedels-, läkemedels-, kemiska-, kemtekniska- & massa/pappersindustrin.

Ev. distriktsuppdelning kan diskuteras beroende på tidigare erfarenhet. Arbetet blir mycket självständigt med eget kundansvar för de kundgrupper/distrikt som skall bearbetas med. Arbetet är självständigt men du kommer att ha mycket kontakt med övriga personer på företaget för support och diskussioner kring applikationer och lösningar.

Vår nya medarbetare

Har minst 5 års erfarenhet av teknisk försäljning mot industri med inriktning på flöde och process.

Har förmåga att organisera och planera eget säljarbete utifrån givna strategier.

Är social med god förmåga att samarbeta i grupp då du kommer att arbeta nära dina kollegor och kunder.

Som person är du tävlingsinriktad och har intresse för teknik.

Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift

God IT-vana

Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter men även på dig som person. Vi söker dig som är en driven säljare som tycker om utmaningar och att arbeta i ett högt tempo med fokus på försäljning.

Om oss
Vi sitter i egna fräscha lokaler i Vallentuna där vi har lager, kontor, montering och service. Vi är idag 8 anställda med resurser för utveckling, tillverkning, försäljning och service av såväl mekaniska som elektriska system i pump & maskinleveranser. Företaget har sedan 1982 etablerat ett gediget program av kvalitativa produkter för ovan nämnda industrier och har en bred kundbas inom dessa områden.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i helt nya fina ändamålsenliga lokaler, bra kommunikationer, trevliga medarbetare i ett dynamiskt expansivt företag. Vi är ett mindre företag med korta beslutsvägar, stor trivselfaktor, arbetar med konkurrenskraftiga högkvalitativa produkter och intressanta kunder och marknader ger stora möjligheter till personlig utveckling och bra förtjänstmöjligheter.

Din ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker Du genom att klicka på

Ansök
Kontakta
Thomas Bergström

VD
mailto:thomas@svenskapump.se?subject=Jobbansökan
070-5379200

Nyhetsbrev

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

SVENSKA PUMP AB

Fågelsångsvägen 14

186 42 Vallentuna

Tel växel: +46(0)8 511 73 100

Fax: +46(0)8 511 73 102

E-post: info[at]svenskapump.se