Meny

Nyheter

Svenska Pump AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

Här kan du ladda ner vår fullständiga policy för hantering av personuppgifter
GDPR_-Policy_för_hantering_av_personuppgifter.pdf

 

De kategorier av personuppgifter som vi vanligtvis samlar in är:

Kundinformation, det vill säga de uppgifter som behövs för att kunna bli kund hos oss. Exempel är namn, adress, lägenhetsnummer, fastighetsbeteckning, telefonnummer, e-postadress, val av kommunikationskanal.

Köpinformation, det vill säga köpta produkter och tjänster, kreditvärdering, betalningshistorik, kundnummer och annan affärsnyttig information nödvändig för att kunna leverera en vara eller tjänst.

Teknisk information, det vill säga era tekniska förutsättningar och/eller information om anläggning eller produktion.

Serviceinformation, det vill säga korrespondens i specifika ärenden, uppgifter om köp samt eventuella klagomål eller reklamationer. Svar på kundundersökningar och återkoppling om våra varor och tjänster.

Demografisk information, det vill säga information om arbetsplats, ort och annan relevant information som kan vara nödvändig för framtida korrespondens eller leveranser.

Särskilda kategorier av personuppgifter (definierat i art 9 p 1 Dataskyddsförordningen) hanteras endast i undantagsfall. För behandling av personuppgifter i dessa fall behöver vi inhämta ditt samtycke. Det finns också tillfällen då vi enligt lag är skyldiga att samla in och behandla denna typ av känsliga personuppgifter.

Avvikande öppettider över Valborg och Kristi Himmelfärd

Måndag 30/4 Stängt
Tisdag 1/5 Stängt

Onsdag 9/5 08.00 - 12.00
Torsdag 10/5 Stängt
Fredag 11/5 Stängt

 

 

Svenska Pump AB förvärvar Capsson AB

I december 2017 förvärvade Svenska Pump AB samtliga aktier i Capsson AB. Med förvärvet stärker Svenska Pump AB sitt sortiment inom affärsområde maskinsystem men en ny serie av helautomatiska kapsyleringsmaskiner.

”Svenska pump AB och Capsson har haft ett samarbete genom åren så maskinerna är inte nya för oss men nu kommer vi att tillverka och utveckla dessa maskiner i egen regi. Vi har sedan starten av Capsson AB varit återförsäljare av dessa kapsyleringsmaskiner och har redan sålt ett antal på den Svenska marknaden. Vi ser det som ett naturligt komplement till våra helautomatiska fyllningsmaskiner då de flesta som fyller flaskor även behöver sätta på en kapsyl.”

Nya VA80 dubbelverkande membranpump


va80 metallVA 80 är en ny serie dubbelverkande membranpumpar i Verderairs sortiment.

Med ny luftväxlingsventil och tillgänlig i 3 olika material: SS316, Aluminium och Polypropylene. Verderair erbjuder vidare nio olika material i ventilkulor, ventilsäten och membran. Den nya effektiva luftväxlingsventilen gör Verderair till den mest effektiva membranpumpen utan någon extrautristning för att förbättra dess effektivitet.
Hela luftventilen består av endast 13 delar och tack vare enkel åtkomst kan servas på under 5 minuter.

Verderflex lanserar nu Vantage 5000 som är en helt ny slangpump med unika egenskaper och en fantastiskt flexibilitet. Kolla gärna in lanseringsvideon nedan och kontakta oss om du vill veta mer!

Advantages:

 • 33 % Higher flow than other leading brands
 • Highly accurate stepper controlled dosing
 • Latest touch screen technology
 • Intuitive, clear icon control
 • Stackable robust design
 • Remote controls
 • Max. Flow: 4000 ml/min
 • Max. Pressure: 7 bar

Key features:

 • Spring loaded Rotor
 • Onboard storage for 99 dosing programs
 • USB Interface
 • IP66
 • Low maintenance
 • Digital 12 bit high resolution

Remote control options:

Wi-Fi, Ethernet,SCADA, Profi or Modbus

Example applications

 • Water treatment
 • Food flavouring
 • Chemical dosing
 • Pharmaceutical
 • Brewery

Vi kommer under veckorna 29-30 (16/7-27/7) att hålla kontoret stängt. Ni kan alltid skicka mail till info@svenskapump.se eller till någon av våra medarbetare som ni hittar kontaktuppgifter till HÄR så kontaktar vi er så snart som möjligt.

PROCESSTEKNIK I GÖTEBORG

nyhetsbild massaSvenska Pump AB Ställer ut på Svenska mässan i Göteborg den 7-9 Oktober. Vi kommer då att visa delar av vårt breda utbud av industripumpar för processindustri. 

Ni hittar oss i monter C03:21

Biljettlänk

Välkommen!

Svenska Pump och Verderflex presenterar den nya storleken i serien DURA. Verderflex DURA 55 är utrustad med en ny mycket enkel slang infästning för snabba slangbyten, axelinfästning med haveriskydd som minskar risken för rotorbrott eller andra skador i samband med att främmande föremål tar sig in i pumpen.

DURA 5 & DURA 7

dura5-7

Verderflex har nu utökat DURA-serien med två modeller. DURA 5 och DURA 7. Pumparna är anpassade för lägre flöden och klarar av dosering i tuffa miljöer.

DURA 5 klarar kapacitet på max 23l/min vid 8bar tryck och DURA 7 har en maximal kapacitet på 39l/min vid 8 bar. DURA är en unik slangpump med ett mycket kompakt utförande och klarar tuffa appliationer i allt från labratoriemiljö till gruvindustri.

Kontakta oss för mer information om denna innovativa slangpump från Verderflex.

Nya medarbetare

martin-niklas

Från Augusti 2013 har Svenska Pump AB fått två nya medarbetare. Niklas Bredberg och Martin Carlsson.

Niklas kommer att ta hand om projekt och Martin ansvarar för konstruktion av fyllningsmaskiner. Niklas kommer närmast från anställning på Oncolog som tillverkar logistiska lösningar inom sjukvården och Martin har tidigare arbetat med projektering och konstruktion på Belach Bioteknik AB.

Vi hälsar Niklas och Martin välkomna!

Nya slangpumpen D45

D45
Verderflex utvecklingsteam svarade på marknadens feedback och identifierat de viktiga och kritiska punkterna i olika pumpsystem som kunde utvecklas. Verderflex lanserade Dura 45, ett resultat av analys av hundratals processer och närmare 2år av testande och förfinande med mycket goda resultat.

 • Sommarstängt!
  Sommarstängt! Vi kommer under veckorna 29-30 (16/7-27/7) att hålla kontoret stängt. Ni kan alltid skicka mail… Läs mer

Nyhetsbrev

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

SVENSKA PUMP AB

Fågelsångsvägen 14

186 42 Vallentuna

Tel växel: +46(0)8 511 73 100

Fax: +46(0)8 511 73 102

E-post: info[at]svenskapump.se