Meny

Nyheter

Svenska Pump AB är ett innovativt företag med en unik ställning bland pumpleverantörer i Sverige. Företaget består av två affärsområden där det ena affärsområdet arbetar med ren agenturförsäljning av industripumpar och det andra affärsområdet består av egen utveckling, tillverkning och försäljning av fyllningsmaskiner och kringutrustning till dessaVi är stolta över att få arbeta med några av Sveriges största företag såsom Arla Foods, Tetra Pak, Stora Kopparberg, Orkla Foods, Marabou, Unilever, Akzo Nobel med flera.

Tjänsten
Du kommer att få marknadsföra ett av marknadens bredaste program av industripumpar och fyllningsmaskiner mot kunder runt om i Sverige. Du har säljansvar för din region. Du bearbetar i första hand våra befintliga kunder men strävar aktivt efter att söka nya kunder. Förutom den sedvanliga bearbetningen planerar du och genomför kundaktiviteter mot dessa målgrupper.

Vi ser helst att du utgår från vårt kontor i Stockholm men det är inget krav.

Tjänsten innebär att du hjälper kunderna med dimensionering av pumpar och fyllningsmaskiner via leverantörskontakter, offertframtagande, offertbevakning, försäljning samt viss teknisk support i samband med leveranser

Tjänsten innebär mycket resande och du bör räkna med att vara mycket ute på fältet och även längre resor med övernattningar. Den vi söker skall ha erfarenhet av fältförsäljning av industriprodukter till processindustrier som t.ex. livsmedels-, läkemedels-, kemiska-, kemtekniska- & massa/pappersindustrin.

Ev. distriktsuppdelning kan diskuteras beroende på tidigare erfarenhet. Arbetet blir mycket självständigt med eget kundansvar för de kundgrupper/distrikt som skall bearbetas med. Arbetet är självständigt men du kommer att ha mycket kontakt med övriga personer på företaget för support och diskussioner kring applikationer och lösningar.

Vår nya medarbetare

Har minst 5 års erfarenhet av teknisk försäljning mot industri med inriktning på flöde och process.

Har förmåga att organisera och planera eget säljarbete utifrån givna strategier.

Är social med god förmåga att samarbeta i grupp då du kommer att arbeta nära dina kollegor och kunder.

Som person är du tävlingsinriktad och har intresse för teknik.

Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift

God IT-vana

Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter men även på dig som person. Vi söker dig som är en driven säljare som tycker om utmaningar och att arbeta i ett högt tempo med fokus på försäljning.

Om oss
Vi sitter i egna fräscha lokaler i Vallentuna där vi har lager, kontor, montering och service. Vi är idag 8 anställda med resurser för utveckling, tillverkning, försäljning och service av såväl mekaniska som elektriska system i pump & maskinleveranser. Företaget har sedan 1982 etablerat ett gediget program av kvalitativa produkter för ovan nämnda industrier och har en bred kundbas inom dessa områden.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i helt nya fina ändamålsenliga lokaler, bra kommunikationer, trevliga medarbetare i ett dynamiskt expansivt företag. Vi är ett mindre företag med korta beslutsvägar, stor trivselfaktor, arbetar med konkurrenskraftiga högkvalitativa produkter och intressanta kunder och marknader ger stora möjligheter till personlig utveckling och bra förtjänstmöjligheter.

Din ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker Du genom att klicka på

Ansök
Kontakta
Thomas Bergström

VD
mailto:thomas@svenskapump.se?subject=Jobbansökan
070-5379200

Nya VA80 dubbelverkande membranpump


va80 metallVA 80 är en ny serie dubbelverkande membranpumpar i Verderairs sortiment.

Med ny luftväxlingsventil och tillgänlig i 3 olika material: SS316, Aluminium och Polypropylene. Verderair erbjuder vidare nio olika material i ventilkulor, ventilsäten och membran. Den nya effektiva luftväxlingsventilen gör Verderair till den mest effektiva membranpumpen utan någon extrautristning för att förbättra dess effektivitet.
Hela luftventilen består av endast 13 delar och tack vare enkel åtkomst kan servas på under 5 minuter.

SCANPACK 2015!

scanpackSvenska Pump AB ställer ut på Scanpack 2015 i Göteborg där vi kommer att visa delar av vårt breda sortiment inom Process- och förpackningsutrustning.

Ni hittar oss i monter B06:72

För att beställa entrébiljett klicka här

PROCESSTEKNIK I GÖTEBORG

nyhetsbild massaSvenska Pump AB Ställer ut på Svenska mässan i Göteborg den 7-9 Oktober. Vi kommer då att visa delar av vårt breda utbud av industripumpar för processindustri. 

Ni hittar oss i monter C03:21

Biljettlänk

Välkommen!

Svenska Pump och Verderflex presenterar den nya storleken i serien DURA. Verderflex DURA 55 är utrustad med en ny mycket enkel slang infästning för snabba slangbyten, axelinfästning med haveriskydd som minskar risken för rotorbrott eller andra skador i samband med att främmande föremål tar sig in i pumpen.

DURA 5 & DURA 7

dura5-7

Verderflex har nu utökat DURA-serien med två modeller. DURA 5 och DURA 7. Pumparna är anpassade för lägre flöden och klarar av dosering i tuffa miljöer.

DURA 5 klarar kapacitet på max 23l/min vid 8bar tryck och DURA 7 har en maximal kapacitet på 39l/min vid 8 bar. DURA är en unik slangpump med ett mycket kompakt utförande och klarar tuffa appliationer i allt från labratoriemiljö till gruvindustri.

Kontakta oss för mer information om denna innovativa slangpump från Verderflex.

Nya medarbetare

martin-niklas

Från Augusti 2013 har Svenska Pump AB fått två nya medarbetare. Niklas Bredberg och Martin Carlsson.

Niklas kommer att ta hand om projekt och Martin ansvarar för konstruktion av fyllningsmaskiner. Niklas kommer närmast från anställning på Oncolog som tillverkar logistiska lösningar inom sjukvården och Martin har tidigare arbetat med projektering och konstruktion på Belach Bioteknik AB.

Vi hälsar Niklas och Martin välkomna!

Nya slangpumpen D45

D45
Verderflex utvecklingsteam svarade på marknadens feedback och identifierat de viktiga och kritiska punkterna i olika pumpsystem som kunde utvecklas. Verderflex lanserade Dura 45, ett resultat av analys av hundratals processer och närmare 2år av testande och förfinande med mycket goda resultat.

Nyhetsbrev

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

SVENSKA PUMP AB

Fågelsångsvägen 14

186 42 Vallentuna

Tel växel: +46(0)8 511 73 100

Fax: +46(0)8 511 73 102

E-post: info[at]svenskapump.se